Τι θα μας περιμένει στον Year 2 του Hitman III

Η IO Interactive, δημιουργός των τελευταίων τίτλων της σειράς Hitman, αποφάσισε να δώσει ένα πρώτο δείγμα από τα σχέδιά της για το δεύτερο χρόνο νέου περιεχομένου του Hitman III και μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να ενθουσιάσουν τους φίλους του Agent 47, όπως η προσθήκη VR και ray tracing στην έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αυτές οι νέες πληροφορίες

έρχονται καθώς η World of Assassination τριλογία – ξεκινώντας με το Hitman το 2016 – ξεπέρασε τους 50 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το Hitman III έχει γίνει πλέον ο πιο επιτυχημένος Hitman τίτλων όλων των εποχών, σύμφωνα με τον δημιουργό του.

Η IO Interactive έχει υποσχεθεί να δώσει νέους χάρτες, νέα storylines και νέους τρόπους παιξίματος, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου mode με την ονομασία Elusive Target Arcade. Το νέο mode θα αποτελεί, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, έναν νέο τρόπο παιξίματος του αγαπημένου Elusive Target mode.

Το Hitman III θα λάβει επίσης ένα σημαντικό update την άνοιξη του 2022 και ενώ η IO Interactive δεν έχει πει τίποτα για αυτό, ένα σύντομο teaser στο παρακάτω trailer φαίνεται να δείχνει την επιστροφή του κρησφύγετου του Agent 47, το οποίο τελευταία φορά το είχαμε δει στο  Hitman: Blood Money.

Μπορείτε να δείτε το Hitman IIIYear 2 announcement trailer παρακάτω, με περισσότερες λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε θα αποκαλυφθούν μέσα στον Ιανουάριο του 2022.

The post Τι θα μας περιμένει στον Year 2 του Hitman III appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα