Νέα υπηρεσία στα σχέδια της Microsoft

"Xbox All Access", αρχικά μόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Microsoft σχεδιάζει την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας, με την ονομασία "Xbox All Access", που θα προσφέρει τις κονσόλες Xbox της εταιρείας μαζί το Xbox Live και το Xbox Game Pass, έναντι μίας εννιαίας, μηνιαίας συνδρομής. Φήμες αναφέρουν

ότι η Microsoft εργάζεται επάνω στην εν λόγω συνδρομητική υπηρεσία τους τελευταίους μήνες και ότι θα την ανακοινώσει και επισήμως, σύντομα.

Πηγές κοντά στην Microsoft ανέφεραν στο Windows Central ότι τόσο το Xbox One S όσο και το Xbox One X θα μπορούν να προσφερθούν, "δωρεάν", ως μέρος της συνδρομής, και ότι η Microsoft σχεδιάζει να προσφέρει το Xbox One X μαζί με τις υπηρεσίες Xbox Live Gold και Xbox Game Pass έναντι του ποσού των $34,99 μηνιαίως, για 24 μήνες.

Η συνδρομή θα είναι διαθέσιμη από τα retail καταστήματα της Microsoft, αρχικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά αν το πρόγραμμα κριθεί ως επιτυχές, τότε θα μπορούσε να γίνει διαθέσιμο και σε άλλες αγορές, στο μέλλον. Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Microsoft είχε προσφέρει ξανά μια παρόμοια υπηρεσία με το Xbox 360 και την υπηρεσία Xbox Live Gold πριν από έξι χρόνια.

xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα