Νέο υλικό από το Cyberpunk 2077

Εντυπωσιακά screenshots κάνουν την αναμονή μας δυσκολότερη.

Πριν λίγες μέρες η CD Projekt Red είχε ανακοινώσει -μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter- πως σύντομα θα είχαμε περισσότερα νέα για τον τίτλο της, κάτι που το πολωνικό studio τήρησε, όμως το τελικό αποτέλεσμα -αν και εντυπωσιακό- δεν ήταν αυτό που θα περίμεναν οι αισιόδοξοι φίλοι του studio.

Η CD

Projekt Red, με αφορμή την έκθεση Gamescom, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει 4 νέα screenshots από τον πολυαναμενόμενο νέο τίτλο της το Cyberpunk 2077. Στις τέσσερις αυτές εικόνες φαίνονται κάποιοι από τους χαρακτήρες που θα συναντήσει ο παίκτης στο Cyberpunk 2077, ενώ βλέπουμε και κάποια από τα όπλα που θα υπάρχουν στον τίτλο.

Δυστυχώς, από ό,τι φαίνεται, η CD Projekt δεν σκοπεύει -για την ώρα- να δημοσιοποιήσει το gameplay demo που παρουσιάστηκε σε συγκεκριμένα άτομα του Tύπου κατά τη διάρκεια της Ε3, αλλά ούτε και κάποιο σύντομο βίντεο που να παρουσιάζει το gameplay του τίτλου. Για την ώρα οπλιστείτε με αρκετή υπομονή, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί η περίοδος της κυκλοφορίας του τίτλου, ενώ θυμίζουμε πως μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες μας εντυπώσεις για τον τίτλο, αφού είχαμε με την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το behind closed doors demo του τίτλου, στα πλαίσια του ταξιδιού μας στην φετινή Ε3.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα