"The Waylanders", ένα νέο RPG από το δημιουργό του Dragon Age

Party-based εμπειρία, με άρωμα από Μεσαίωνα, Κέλτες και... BioWare!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους των παραδοσιακών fantasy role playing τίτλων, καθώς πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε το The Waylanders. Πρόκειται για έναν νέο τίτλο που αναπτύσσεται από την ομάδα του Ισπανού δημιουργού Gato Salvaje, στην οποία ανήκει και ο Mike Laidlaw, γνωστός για το έργο του στη BioWare, καθώς πρόκειται

για τον creative director του Dragon Age.

Το The Waylanders διαθέτει real-time σύστημα μάχης, με επιλογή για tactical pause, σαφέστατα επηρεασμένο από γνωστούς τίτλους του είδους όπως οι Dragon Age: Origins και Neverwinter Nights 2. Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο τίτλος μπορεί να παιχθεί με top-down προοπτική αλλά και σε third person. Παράλληλα, το The Waylanders διαθέτει σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα και 36 διαφορετικές κλάσεις, οι οποίες βασίζονται σε 6 βασικές. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Waylanders είναι η δυνατότητα δημιουργίας επιθετικών σχεδιασμών, με τα μέλη του party, κάτι το οποίο δίνει ιδιαίτερο βάθος στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προσεγγιστεί η κάθε μάχη.

Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στην Κέλτικη και Μεσαιωνική εποχή και -σύμφωνα με τους δημιουργούς- το βαθύ combat system του είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει. Η κυκλοφορία του σε υπολογιστές είναι προγραμματισμένη για τους πρώτους μήνες του 2020.

pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα