Ανακοινώθηκε το Legacy Pack για το Hitman 2

Επίσκεψη στις περιοχές της πρώτης Season.

Η Warner Bros. Interactive και η IO Interactive ανακοίνωσαν ότι το Hitman 2 θα λάβει το Hitman Legacy Pack DLC, το οποίο θα δοθεί δωρεάν σε όλους όσους έχουν στην κατοχή τους το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Το εν λόγω

DLC θα περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις των έξι περιοχών -Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado και Hokkaido- που υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι. Επίσης, θα περιλαμβάνει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Hitman 2, όπως το νέο σύστημα προόδου, τη δυνατότητα ο χαρακτήρας μας να «χάνεται ανάμεσα στα πλήθη», τη λειτουργιά picture-in-picture, βελτιωμένη ΑΙ μάχης και πολλά νέα αντικείμενα όπως τη χαρακτηριστική βαλίτσα του Agent 47, το όπλο με τα βελάκια, χειροβομβίδες λάμψης και πολλά άλλα. Επίσης, θα υπάρχουν νέα επίπεδα δυσκολίας ως μέρος των remastered missions που θα λαμβάνουν οι παίκτες.

Όπως προείπαμε, όλοι οι κάτοχοι της Season 1 του Hitman θα μπορούν να κατεβάσουν το Hitman Legacy Pack DLC δωρεάν για το Hitman 2, ως «ένα μεγάλο ευχαριστώ» για τους φίλους του τίτλου και της κοινότητας -σύμφωνα με τον CEO της IO Interactive, Hakan Abrak.

To Hitman 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 13 Νοεμβρίου, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για το Hitman Legacy Pack DLC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα