Νέα μετάθεση στη διάθεση του Ghostwire: Tokyo

Η Tango Gameworks, δημιουργός των δυο Evil Within, και η Bethesda, η εκδότρια του τίτλου, επιβεβαίωσαν ότι θα έχουμε μια μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Ghostwire: Tokyo, που ετοιμάζει η πρώτη, για τις αρχές του 2022. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος ειχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στον Οκτώβριο του 2021.

Το Ghostwire Tokyo θα αποτελεί ένα supernatural

action παιχνίδι πρώτου προσώπου, που συνδυάζει τις πολεμικές τέχνες με τη μαγεία. Ο λόγος μετάθεσης της κυκλοφορίας για τον επόμενο χρόνο είναι η προσπάθεια «προστασίας της υγείας» της ομάδας ανάπτυξης.

“Θέλουμε να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορείτε να ζήσετε την αξέχαστη έκδοση ενός στοιχειωμένου Τόκιο που δυσκολευτήκαμε να δημιουργήσουμε”, αναφέρει η δήλωση που ανέβηκε στον λογαριασμό του τίτλου στο Twitter. “Ταυτόχρονα, επικεντρωνόμαστε επίσης στην προστασία της υγείας όλων στην Tango. Το νέο παράθυρο κυκλοφορίας, θα μας δώσει χρόνο να φέρουμε τον κόσμο του Ghostwire στη ζωή, όπως πάντα οραματιζόμασταν”.

An update on Ghostwire: Tokyo from @TangoGameworks: pic.twitter.com/hK3TF23A8o

Ghostwire: Tokyo (@playGhostwire) July 13, 2021

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι αναμένονται να γίνουν διαθέσιμες μέσα στους «επόμενους μήνες», σύμφωνα με την Tango. Τέλος, θυμίζουμε ότι το Ghostwire: Tokyo, αποτελεί ένα time exclusive τίτλο για PlayStation 5 και PC.

The post Νέα μετάθεση στη διάθεση του Ghostwire: Tokyo appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα