Μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Redout II

Το Redout II, η συνέχεια του WipEout-style racing τίτλου, θα καθυστερήσει να έρθει στα ράφια των καταστημάτων κατά τρεις εβδομάδες όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, η 34BigThings.

Το sci-fi racer είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, αλλά η ομάδα ανάπτυξης μετέθεσε την κυκλοφορία του για τα μέσα Ιουνίου, καθώς χρειάζεται “λίγο περισσότερος χρόνος ανάπτυξης για να είναι έτοιμο.

Αυτό θα βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι θα πυροδοτούμε όλους τους κυλίνδρους άμεσα

και θα προσφέρουμε την καλύτερη gameplay εμπειρία για όλους. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε μαζί σας σύντομα!” αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης του Redout II στη δήλωσή της.

This will help ensure we’re firing on all cylinders out of the gate and delivering the best gameplay experience for everyone. We apologize for the inconvenience and look forward to racing with you all soon!

The Redout 2 Team

— Redout 2 (@redout2game) May 20, 2022

Στο μεταξύ, μπορείτε να δείτε τον τίτλο σε δράση μέσα από ένα gameplay overview trailer που είχε δοθεί στη δημοσιότητα τον περασμένο Μάρτιο.

Το Redout II θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 16 Ιουνίου 2022.

The post Μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Redout II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα