Στις αρχές του 2021 το πρώτο expansion του Conan Exile

Με αρκετό νέο υλικό.

Η Funcom ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να διαθέσει το πρώτο μεγάλο expansion για το Conan Exiles στις αρχές του επόμενου έτους, μεταφέροντας το κοινό του τίτλου -πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες- στο μυθικό "Isle of Siptah".

Το expansion υπόσχεται ένα “ομοιόμορφο πεδίο για τους νέους αλλά και για τους παλιούς παίκτες”, προσφέροντας την ευκαιρία να ξεκινήσουν με έναν νέο χαρακτήρα στο νησί, προτού βρεθούν σε νέα dungeons, αντιμέτωποι με eldritch πλάσματα και πολλά άλλα. Γνωστά ως”vaults”,

περισσότερα από δώδεκα νέα dungeons απλώνονται σε ολόκληρο το νέο νησί, το οποίο κατακλύζεται από “μαγικές καταιγίδες” και Lovecraftian τέρατα, από κύματα μαγείας που δημιουργούν άθλια πλάσματα και NPC, καθώς και έναν dark tower. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μαγικές πύλες για να τραβήξουν NPCs από το Exiled Lands και τους ρίξουν στη νέα και μυστηριώδη γη, ανταγωνιζόμενοι για νέες ευκαιρίες σε έναν ολοκαίνουργιο gameplay loop.

Το Conan Exiles: Isle of Siptah θα έρθει στα Xbox, PlayStation και το PC στις αρχές του 2021. Να σημειώσουμε ότι από τις 15 Σεπτεμβρίου το expansion θα γίνει διαθέσιμο ως early access στα PC. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω trailer.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα