Μετακίνηση στη διάθεση του Song of Horror για το Xbox One

Αν και είχε προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο για το Xbox One και PlayStation 4 στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, το Song of Horror θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει στην κονσόλα της Microsoft, λόγω του ότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε φάση πιστοποίησης, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Raiser Games

και η δημιουργος Protocol Games. Να σημειώσουμε ότι η έκδοση του τίτλου για το PlayStation 4 κυκλοφόρησε όπως είχε προγραμματιστεί, με την Xbox έκδοση να αναφέρεται ότι θα “έρθει πολύ σύντομα”.

Το Song of Horror για τις κονσόλες συνδυάζει και τα πέντε κεφάλαια της έκδοσης του τίτλου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παρουσιάζοντας μια πλήρη, υπερφυσική ιστορία, στην οποία είμαστε υπό την αδιάκοπη παρακολούθηση μιας σκοτεινής οντότητας γνωστή ως “The Presence”.

Ερευνώντας την εξαφάνιση του συγγραφέα Sebastian P. Husher και της οικογένειάς του, θα είμαστε σε θέση να παίξουμε ως ένας από τους δεκατρείς διαφορετικούς χαρακτήρες, σε μια “Lovecraftian” περιπέτεια τρίτου προσώπου, που αποτίνει φόρο τιμής στα κλασικά survival horror παιχνίδια του είδους. Αποφεύγοντας τη μάχη, ο τίτλος περιλαμβάνει τρέξιμο, απόκρυψη και το να μένουμε ήσυχοι για να αποφύγουμε κάποιες “άθλιες εκδηλώσεις”, οι οποίες μπορούν να ωθήσουν τον επιλεγμένο πρωταγωνιστή μας στο χείλος της τρέλας.

Μπορείτε να δείτε το launch trailer του Song of Horror παρακάτω.

The post Μετακίνηση στη διάθεση του Song of Horror για το Xbox One appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα