ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις και τελική ευθεία… (video)

Αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, στο προπονητικό του κέντρο της Νέας Μεσημβρίας λήγει το – σχεδόν – τριήμερο ρεπό που απολαμβάνουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με το ραντεβού να έχει οριστεί για τις 18:00.

Είναι η τελευταία διακοπή πριν από την τελική ευθεία της σεζόν, κατά την οποία η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο

γήπεδο της Τούμπας την προσεχή Κυριακή (20:00) στον εξ αναβολής αγώνα για την 5η Αγωνιστική, τρεις ημέρες μετά (15/05, επίσης στις 20:00) – και πάλι εντός έδρας – θ’ αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό και θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν την επόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη και αυτήν η αναμέτρηση στις 20:00.

Μετά από – ακόμη μία – δύσκολη όσο κι απαιτητική σεζόν, κάθε μέρα ξεκούρασης είναι απαραίτητη, ειδικά όσο η σεζόν βαίνει προς την ολοκλήρωσή της. Ένα τριήμερο που, ο κάθε ένας από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, αξιοποίησε διαφορετικά, είτε παραμένοντας στη Θεσσαλονίκη και περνώντας αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες με οικογένεια και φίλους, είτε με… αποδράσεις εντός κι εκτός συνόρων.

Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως στο ιατρικό δελτίο υπάρχει ένα και μοναδικό όνομα, αυτό του Ζόαν Σάστρε, για τον οποίο μένει να φανεί αν θα προλάβει το ματς της προσεχούς Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα