Σε νέα χέρια τα ηνία του Cyberpunk 2077

Με την αποχώρηση του Mateusz Tomaszkiewicz, πλέον πρώην Quest Director στο Cyberpunk 2077, η CD Projekt Red ορίζει νέο Game Director για το νεότερό της RPG.

Όπως έγινε γνωστό, την κενή θέση που άφησε πίσω του ο Tomaszkiewicz έρχεται να καλύψει ο Gabriel Amatangelo ως νέος Game

Director για το Cuberpunk 2077. Ό ίδιος εντάχθηκε στο πολωνικό στούντιο τον Ιανουάριο του 2020, έχοντας προηγουμένως εργαστεί ως Design Director για το DLC του Dragon Age Inquitition (Jaws of Hakkon), καθώς επίσης και ως Lead Designer επάνω σε διάφορα exansions για το Star Wars: The Old Republic, ενώ τώρα θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη επιπρόσθετου περιεχομένου, που αναμένεται να φτάσει μελλοντικά στο Cyberpunk 2077.

Όσον αφορά στον πρώην Game Director του τίτλου, τον Adam Badowski, εκείνος πρόκειται να επικεντρωθεί πλέον σε άλλα καθήκοντα σχετικά με την ηγεσία του στούντιο, όπως είναι η μετάβαση στη “CD Projekt Red 2.0”, σύμφωνα με την οποία το εν λόγω στούντιο στοχεύει στην τροποποίηση της στρατηγικής του, προκειμένου να είναι σε θέση να αναπτύσσει παράλληλα πολλαπλούς τίτλους “AAA”.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί από τον περασμένο Δεκέμβριο σε PS4, Xbox One και PC.

The post Σε νέα χέρια τα ηνία του Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα