Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η κυκλοφορία του Dying Light 2: Stay Human

Η Techland ανακοίνωσε πως το sequel του Dying Light αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο σε οικιακές κονσόλες τρέχουσας και περασμένης γενιάς και σε υπολογιστές.

Το Dying Light 2: Stay Human μεταφέρει τον παίκτη 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός νέου πρωταγωνιστή, ονόματι Aiden, σε ένα διαφορετικό μέρος

του κόσμου. Η Πόλη, που αποτελεί πλέον έναν από τους τελευταίους ανθρώπινους οικισμούς, διχάζεται από εμφύλιεςς συγκρούσεις, καθώς ο πολιτισμός έχει επιστρέψει στους σκοτεινούς χρόνους.

Ο Aiden, όντας περιπλανώμενος, αλλά με τη δύναμη να αλλάξει τη μοίρα της εν λόγω πόλης, στοιχειώνεται συνεχώς από σκοτεινές αναμνήσεις που τον βασανίζουν, δίχως να μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται. Θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια από τις διαφορετικές φατρίες του κόσμου θα συμμετάσχει, ξεδιαλύνοντας τα μυστικά πίσω από αυτούς που έχουν στα χέρια τους την εξουσία της Πόλης, ενώ παράλληλα ένα μυστικό από το δικό του παρελθόν θα ξεκινήσει να έρχεται στην επιφάνεια.

Μέσα σε όλα αυτά, και όπου κι αν τον οδηγήσουν οι ενέργειές του, δεν πρέπει ποτέ να εκτροχιαστεί από την δική του πορεία, που είναι να παραμείνει “ανθρώπινος”.

Το Dying Light 2: Stay Human θα γίνει διαθέσιμο στις 7 Δεκεμβρίου σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις εκδόσεις του τίτλου, καθώς και τα περιεχόμενά τους.

Standard ($59.99)/ Deluxe ($79.99)/ Ultimate Edition ($99.99)

Collector’s Edition ($229.99)


Επιπροσθέτως, και όπως προκύπτει από το σχετικό tweet του Taylor Lyles, μέλος του IGN, οι κάτοχοι του τίτλου στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς (PS4/ Xbox One) θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν την έκδοσή του στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς (PS5/ Xbox Series), ενώ παράλληλα θα υποστηρίζεται στο παιχνίδι και λειτουργία co-op για έως και τέσσερις παίκτες συνολικά.

Ακολουθεί το νέο Gameplay Trailer του επερχόμενου παιχνιδιού.

The post Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η κυκλοφορία του Dying Light 2: Stay Human appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα