To Houses of Ashes και το feedback των παικτών

Το House of Ashes, το νέο κεφάλαιο της Dark Pictures Anthology, βρίσκεται προ των πυλών. Στο μεταξύ, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν όλο και περισσότερα για το νέο κεφάλαιο τρόμου. Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή τους οι δημιουργοί αναφέρθηκαν στο setting, αλλά πως και το feedback των παικτών επηρεάζει την ανάπτυξη.

Το νέο κεφάλαιο θα έχει άρωμα πολέμου. Με τη δράση

να εκτυλίσσεται στο Ιράκ, η Rachel King, μια Αμερικανίδα στρατιώτης, θα βρεθεί στο μέσο ενός κυκεώνα γεγονότων. Η ομάδα της, που ερευνά ανύπαρκτα Όπλα Μαζικής Καταστροφής θα δεχτεί μια ύπουλη επίθεση από Ιρακινούς. Η επίθεση θα ξυπνήσει κάτι υπερφυσικό, που θα τραβήξει τους στρατιώτες στα έγκατα ενός υπόγειου χώρου, με χαρακτηριστικά Σουμέριων μύθων. Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας ανάπτυξης, το πολεμικό Ιράκ είναι μια τοποθεσία, όχι το κέντρο της ιστορίας. Ωστόσο, ζήτησαν τη γνώμη Αράβων και ανθρώπων με εμπειρία στον πόλεμο για να σχολιάσουν το σενάριο. Ακόμα και αν το επίκεντρο είναι ο υπερφυσικός τρόμος, η αυθεντικότητα του σεναρίου είναι απόλυτα σημαντική για την ομάδα.

Το σημαντικότερο στοιχείο, ωστόσο, είναι το feedback που παίρνουν από τους παίκτες. Αν και παραδέχονται πως η εφαρμογή του είναι δύσκολη, λόγω της κατάστασης ανάπτυξης, εν τούτοις το εξετάζουν προσεκτικά και αναζητούν τρόπους εφαρμογής. Για παράδειγμα, στο House of Ashes, οι πρωταγωνιστές χωρίζονται συχνά και βρίσκονται σε άγνοια για την κατάσταση των υπολοίπων. Αυτό αποτελεί gameplay σχεδιασμό με βάση το feedback που έλαβαν για το Little Hope.

Υπενθυμίζουμε πως το House of Ashes αναμένεται να διατεθεί σύντομα για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και υπολογιστές. Επίσης, οι δημιουργοί του τίτλου είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν και σε ορισμένες δικές μας ερωτήσεις, σε μια συνέντευξη που μπορείτε ήδη να διαβάσετε στο www.gameover.gr.

The post To Houses of Ashes και το feedback των παικτών appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα