Gameplay από το Far Cry 6

Η Ubisoft προχώρησε στη δημοσίευση του πρώτου δείγματος gameplay από τον επόμενο τίτλο της μακρόχρονης σειράς Far Cry, του Far Cry 6, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην περιοχή της Yara της Καραϊβικής, που βρίσκεται υπό την εποπτεία του δικτάτορα Anton Castillo (Giancarlo Esposito) και του μελλοντικού κληρονόμου του, Diego (Anthony Gonzalez). Όπως συνέβαινε και στους πρόσφατους τίτλους της σειράς Far Cry, θα πρέπει να “οδηγήσουμε” μια αντάρτικη επανάσταση, αυτή τη φορά έχοντας τον ρόλο της Dani

Rojas –συμφώνα με την Ubisoft, θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και αρσενικού χαρακτήρα-, που θέλει να ανατρέψει το καταπιεστικό καθεστώς.

Το Far Cry 6 θα προσφέρει την πρωτεύουσα της Esperanza για εξερεύνηση, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να αναμετρηθούν με τις στρατιωτικές δυνάμεις του Castillo «παίζοντας φουλ επίθεση» με πυροβολισμούς, ή παραμένοντας στις σκιές, κρύβοντας τα όπλα τους για να περάσουν απαρατήρητοι.

Ακολουθώντας την πορεία του/της Dani μέχρι την ανάληψη καθηκόντων ως αρχηγός των ανταρτών, θα συμμετάσχουμε σε έναν ανταρτοπόλεμο σε δρόμους και ζούγκλες, δωροδοκώντας τα στρατεύματα του El Presidente, σαμποτάροντας βασικούς στόχους, παρεμποδίζοντας ραδιοφωνικές μεταδόσεις και πολλά άλλα.

Ως στρατός μερικών ενάντια σε χιλιάδες, θα είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε όπλα από σκουπίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός πυροβόλου όπλου που πυροβολεί CD υπό την μουσική υπόκρουση του “Macarena”.

Περισσότερα μπορείτε να τα δείτε στα παρακάτω video.

Το Far Cry 6 έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 7 Οκτωβρίου 2021.

The post Gameplay από το Far Cry 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα