Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του The Invincible

Δημοσιεύοντας ένα Teaser Trailer, η Starward Industries γνωστοποίησε πως η κυκλοφορία του The Invincible θα καθυστερήσει περισσότερο από το αναμενόμενο, καθώς ο επερχόμενος τίτλος δεν θα γίνει διαθέσιμος μέσα στην τρέχουσα χρονιά, όπως είχε προγραμματιστεί.

Πρόκειται για ένα sci-fi thriller πρώτου προσώπου, που διαδραματίζεται σε ένα retro-future σκηνικό. Ο παίκτης, ανακτώντας τις αισθήσεις του σε έναν εχθρικό πλανήτη, αναλαμβάνει τον ρόλο ενός διαστημικού επιστήμονα, ο οποίος αναζητά τα αγνοούμενα μέλη της ομάδας του.

Η επιβίωσή του φαίνεται να είναι καθαρά υπόθεση

των αποφάσεων που θα λαμβάνει καθώς εξελίσσεται η ιστορία του παιχνιδιού, ανακαλύπτοντας ορισμένες κρυφές πτυχές στην επιφάνεια του εν λόγω μυστηριώδη πλανήτη που αναμφισβήτητα θα ήταν προτιμότερο να μείνουν ενεξερεύνητες. Ο ίδιος, όμως, θα συνειδητοποιήσει σύντομα πως δεν έχει το πλεονέκτημα της υποχώρησης, ενώ ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνος σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον.

Το The Invincible αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, ενώ είχε ανακοινωθεί πέρυσι με στόχο την κυκλοφορία του μέσα στο 2021. Ακολουθεί το σχετικό trailer.

The post Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του The Invincible appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα