Στοιχεία για το Hazard Zone του Battlefield 2042

Η DICE αποκάλυψε το νέο Hazard Zone του Battlefield 2042, που υπόσχεται να μας προσφέρει μια squad based, survival εμπειρία υψηλού ρίσκου, στην οποία εμείς και η ομάδα μας θα έχουμε την ευθύνη να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολύτιμους δίσκους δεδομένων από τους πεσμένους δορυφόρους και να τους επιστρέψουμε πίσω με ασφάλεια.

Το εν λόγω

mode λαμβάνει χώρα εν μέσω ενός γεγονότος γνωστό ως «The Blackout», όπου οι δορυφόροι πέφτουν από την τροχιά τους, αφήνοντας συντριμμένες κάψουλες στο έδαφος, οι οποίες περιέχουν μονάδες δίσκων ανθεκτικών στην ακτινοβολία. Αυτό που ακολουθεί είναι μια αναμέτρηση μεταξύ των αντιτιθέμενων δυνάμεων για τον εντοπισμό των δίσκων, τη συλλογή, την εξαγωγή των δεδομένων και τη διαφυγή πριν μια καταιγίδα κατακλύσει τον χάρτη.

Οι παίκτες και κάθε μέλος της ομάδας τους, θα έχουν μόνο μία ζωή, οπότε το να μείνουν ζωντανοί θα σημαίνει υιοθέτηση μιας πολύ προσεκτικής στρατηγικής και στους επτά χάρτες του Battlefield 2042. Πριν από κάθε Hazard Zone match θα μπορούμε να «συντονιζόμαστε» με τους συμπαίκτες μας στο Mission Area Briefing και να λαμβάνουμε χρήσιμες πληροφορίες που αποκαλύπτουν τις πιθανές τοποθεσίες των εχθρών, των μονάδων δεδομένων και των Uplinks.

Θα υπάρχουν τρεις τύποι Uplink, προσφέροντας Vehicles, Rangers και Reinforcements, που θα μας επιτρέπουν να επαναφέρουμε τους πεσμένους συμμάχους μας, να αποκτήσουμε τακτικό πλεονέκτημα ή να ξεφύγουμε γρήγορα από τον κίνδυνο. Θα μπορούμε να επιλέξουμε τον Specialist και το loadout μας και στη συνέχεια να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους και Occupying Forces για να ασφαλίσουμε τις μονάδες δίσκων και μετά να πάμε στο Land Zone για εξαγωγή. Μπορείτε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας του Hazard Zone στο trailer παρακάτω.

Το Battlefield 2042 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία σε Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 19 Νοεμβρίου.

The post Στοιχεία για το Hazard Zone του Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα