Ημερομηνία διάθεσης για το Treasures of the Aegean

Ένα 2D puzzle platformer, το Treasures of the Aegean αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, εξιστορώντας τα κατορθώματα της Marie Taylor, μιας parkour master, και του James Andrew ενός κυνηγού θησαυρών, καθώς το

δίδυμο εξερευνά έναν χαμένο πολιτισμό για μυστικά και θησαυρούς.

Διαθέτοντας ένα comic book style εμπνευσμένο από τα Tintin και Asterix, το Treasures of the Aegean “θεωρεί” επίσης τα Pitfall, Prince of Persia, Flashback και Tomb Raider ως βασικές επιρροές του, προσφέροντας ακροβατική platforming δράση.

Έχοντας τον ρόλο της Marie, θα βρεθούμε να γλιστράμε σε απότομες επιφάνειες, να σκαρφαλώνουμε ψηλούς τοίχους και θα κάνουμε swing με σχοινιά, ενώ λύνουμε γρίφους με τη σωστή σειρά για να μπορέσουμε να αποκαλύψουμε κρυμμένα μυστικά.

Έχοντας κολλήσει σε μια χρονική λούπα, θα πρέπει να μπορέσουμε λύσουμε τους εν λόγω γρίφους πριν από την επαναφορά της λούπας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ιστορικά γεγονότα, χαρακτήρες της πραγματικής ζωής και θρυλική μυθολογία που συνέβη στο μυστηριώδες νησί του παιχνιδιού, το οποίο σύμφωνα με το trailer που ακολουθεί, πρέπει να βρίσκεται στη χώρα μας.

Το Treasures of the Aegean αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC στις 11 Νοεμβρίου.

The post Ημερομηνία διάθεσης για το Treasures of the Aegean appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα