Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bloodshore

Η Wales Interactive, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από πολλούς FMV adventure τίτλους, ανακοίνωσε ότι το Bloodshore, ο τελευταίος interactive τίτλος που ετοιμάζει, κατά τη διάρκεια του οποίου διαδραματίζεται ένα αιματηρό battle royale σε ένα μυστηριώδες και δυστοπικό νησί, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Σε αυτόν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό/ battle royale, infuencers, καταδικασμένοι σε θάνατο και πρώην ξεφτισμένοι διάσημοι

παλεύουν μέχρι θανάτου σε μια προσπάθεια να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους, καθώς και να φέρει την προσοχή και τη λατρεία του κοινού.

Κατά τη διάρκεια της battle royale δράσης θα κληθούμε να λάβουμε διάφορες αποφάσεις, που μπορούν να καθορίσουν το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, αποφάσεις που θα καθορίσουν την τελική έκβαση του παιχνιδιού. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την Wales Interactive, ο τίτλος θα περιέχει περίπου οκτώ ώρες FMV (το μεγαλύτερο σε διάρκεια που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής η Wales Interactive), με το κάθε playthrough να έχει τα δικά του μονοπάτια, που οδηγούν σε διαφορετικό τέλος.

Το Bloodshore έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC και iOS συσκευές στις 3 Νοεμβρίου.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bloodshore appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα