Καθυστέρηση για το Destruction AllStars του PS5

Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους σκόπευαν να συνοδεύσουν το PlayStation 5 με το Destruction AllStars στο launch της νέας κονσόλας της Sony. Μέσα από ένα post στο PlayStation Blog, έγινε γνωστό πως η κυκλοφορία του launch τίτλου του PlayStation

5 αναβάλλεται.

Πιο συγκεκριμένα, το Destruction AllStars θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ το περιμέναμε στις 12 Νοεμβρίου. Όπως αποκάλυψε ο Pete Smith, παραγωγός του, το παιχνίδι θα διατεθεί δωρεάν μέσω του PLayStation Plus. Μάλιστα, ο multiplayer τίτλος θα είναι διαθέσιμος για δύο μήνες μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony. Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, το Destruction AllStars θα πωλούνταν στα €79.99 στο launch του PlayStation 5.

Στόχος του studio είναι το παιχνίδι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στο PS5 και, σύμφωνα με τον Smith, ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω του PS+. Τέλος, την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιηθεί νέο trailer και πληροφορίες για τον τίτλο.

Πλέον, το first party launch lineup του PS5 περιλαμβάνει τα Demon’s Souls, Spider-Man: Miles Morales και Sackboy: A Big Adventure.

The post Καθυστέρηση για το Destruction AllStars του PS5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα