Αποχώρηση ενός ακόμη μέλους από το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Η Paradox Interactive επιβεβαίωσε πως ακόμη ένα μέλος από τον τομέα της αφήγησης έχει αποχωρήσει από την ομάδα ανάπτυξης του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2.

Όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο της ομάδας στο PC Gamer, η Cara Ellison, πρώην Narrative Designer, αποφάσισε να αποχωρήσει από την Haidsuit Labs με δική της πρωτοβουλία. Η ίδια, δεν αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας ανάπτυξης του πολυ-αναμενόμενου παιχνιδιού και, μάλιστα, δεν πρόκειται με κανέναν τρόπο να συνεισφέρει περαιτέρω

στη διαδικασία της ανάπτυξή του.

Η Haidsuit Labs δήλωσε ότι η Cara έφερε καινοτόμες προοπτικές στην ανάπτυξη του project και ότι πολλές από τις συνεισφορές της θα είναι παρούσες στο παιχνίδι, εκφράζοντας ευχαριστείες για τη δουλειά της στην ομάδα και ευχές για ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές της προσπάθειες. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη League of Geeks η πρόσληψή της ως Senior Narrative Designer στο στούντιο της Μελβούρνης, που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Armello.

Η αποχώρηση της Ellison από τη Haidsuit Labs έρχεται ένα μήνα αργότερα από την απόλυση του Ka’ai Cluney, πρώην Creative Director, και του Brian Mistoda, πρώην Lead Narrative Designer για το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, καθώς ήταν και ο άνθρωπος που είχε σκηνοθετήσει και σχεδιάσει το αρχικό Bloodlines. Επισημαίνεται ότι λίγο αργότερα από την αποχώρησή τους, η ομάδα προέβη σε εκ νέου μετάθεση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε μία απροσδιόριστη ημερομηνία εντός του 2021, σε PlayStation 5, Xbox Series X/ S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

The post Αποχώρηση ενός ακόμη μέλους από το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα