Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία του Visage

Με τη δημοσίευση του νέου Release Trailer, η SadSquare Studio αποκάλυψε ότι το νέο παινίδι που αναπτύσσει, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το P.T. (Silent Hills) του Hideo Kojima, πρόκειται να γίνει διαθέσιμο σε οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο λόγος για το Visage, που λαμβάνει χώρα σε ένα σπίτι με ένα μυστηριώδες παρελθόν, εντός του οποίου ολόκληρες οικογένειες έχουν βρεθεί βίαια δολοφονημένες από τα ίδια τους τα μέλη, οδηγώντας

τα εν τέλει σε αυτοκτονία ή διατάραξη της ψυχολογικής τους υγείας σε μη αναστρέψιμο επίπεδο. Οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν το παρελθόν του εν λόγω σπιτιού, με κάθε ένα δωμάτιο να κρύβει τη δική του ιστορία, προκειμένου να ελευθερωθούν από τη σκοτεινή οντότητα που αποσκοπεί να τους καταδιώξει θανάσιμα. Σε αυτό θα τους βοηθήσει η διάδρασή τους μαζί με αντικείμενα που βρίσκονται στον οικιακό χώρο, βοηθώντας τους να κατανοήσουν τα φρικτά γεγονότα που έχουν προηγηθεί.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε στάδιο Early Access μέσω του Steam περίπου δύο χρόνια. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εξερεύνηση, καθώς τα περιβάλλοντα στα οποία θα βρεθούν οι παίκτες αναμένεται να είναι “φορτισμένα”, με σκοπό να τους βυθίσουν στην αφήγησή του. Όπως συμβαίνει και με το PT, δεν θα υπάρχουν συμβατικοί τρόποι με τους οποίους θα σημειώνεται πρόοδος στο παιχνίδι, αναμένοντας μία περαιτέρω πρόκληση στο επίπεδο δυσκολίας του.

Το Visage θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου σε PS4, Xbox One και PC. Ακολουθεί το νέο trailer του επερχόμενου παιχνιδιού.

The post Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία του Visage appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα