Βελτίωση στους χρόνους φόρτωσης αποκλειστικών τίτλων του PS4

Μία έκπληξη περίμενε τους κατόχους του PlayStation 4 αφού αρκετοί τίτλοι έλαβαν patch που βελτιώνει σημαντικά τα loading times τους. Πιο συγκεκριμένα οι ενημερώσεις εμφανίστηκαν σε σημαντικούς αποκλειστικούς τίτλους της κονσόλας και σε κάποιες περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η αρχική οθόνη φόρτωσης του The Last of Us Remastered πριν το

patch διαρκούσε 01:30.10. Μετά την εν λόγω ενημέρωση ο χρόνος μειώθηκε στα 14 δευτερόλεπτα. Αντίστοιχη, η αλλαγή και στο Until Dawn, του οποίου οι οθόνες φόρτωσης σχεδόν αφαιρέθηκαν. Το God of War, ακόμη μία αποκλειστικότητα του PS4, έλαβε και αυτό σχετικό update που βελτίωσε τα loading times του.

Φαίνεται πως η Sony επεκτείνει και άλλους τίτλους την εντυπωσιακή τεχνολογία πίσω από το Ghost of Tsushima, του οποίου οι χρόνοι φόρτωσης μας άφησαν άφωνους. Ταυτόχρονα, ίσως προετοιμάζει κάποια από τα σημαντικότερα παιχνίδια της, ώστε να εκμεταλλεύονται τον SSD του PlayStation 5. Θυμίζουμε πως η νέα κονσόλα της Sony θα υποστηρίζει μέσω backwards compatibility περισσότερους από 4000 τίτλους του PS4. Ταυτόχρονα, κάποιοι first party τίτλοι θα περιλαμβάνονται στην PS+ Collection.

The post Βελτίωση στους χρόνους φόρτωσης αποκλειστικών τίτλων του PS4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα