To Bloodstained: Ritual of the Night γίνεται mobile

Το πλέον πρόσφατο metroidvania project του Koji Igarashi, το Bloodstained: Ritual of the Night, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα και σε mobile συσκευές, σύμφωνα με τη NetEase Games.

To Bloodstained: Ritual of the Night τοποθετεί τους παίκτες στα χνάρια της Miriam, μιας

ορφανής κοπέλας, η οποία είναι θύμα μιας αλχημιστικής κατάρας. Θα προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό της, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα, καθώς εξερευνά ένα κάστρο γεμάτο σκοτεινές απειλές. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να έρθει και αντιμέτωπη με τον Gebel, τον παλιό της φίλο, ο οποίος έχει υποκύψει ολοκληρωτικά στην κατάρα των αλχημιστών. Η φορητή έκδοση του τίτλου θα περιλαμβάνει ένα σύστημα ελέγχου ειδικά σχεδιασμένο για οθόνες αφής, ένα ανανεωμένο system user interface, εικονίδια Skill Shard , αλλά και ένα νέο σύστημα achievements system. Φαίνεται επίσης πως η φορητή έκδοση του τίτλου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνη των κονσολών και υπολογιστών, καθώς περισσότερα από 120 τέρατα και bosses, 107 όπλα, και 23 weapon skills αναμένεται να εμφανιστούν και σε αυτήν την έκδοση.

Την ίδια στιγμή, ένας νέος gameplay μηχανισμός θα αντικαταστήσει τις command-based τεχνικές της αρχικής έκδοσης, ο οποίος θα επιτρέπει στους παίκτες να τις εκτελέσει ευκολότερα στη φορητή έκδοση του τίτλου. Η προσθήκη, επίσης, ενός νέου κουμπιού shortcut, θα επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν γρηγορότερα τα όπλα και τον εξοπλισμό τους.

Να σημειώσουμε καταληκτικά πως το Bloodstained: Ritual of the Night θα αποτελεί λήψη επί πληρωμή και θα υποστηρίζει αρκετές γλώσσες. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, οι παίκτες θα μπορούν να το προμηθευτούν “σύντομα” μέσω των ψηφιακών καταστημάτων της Google και της Apple.

The post To Bloodstained: Ritual of the Night γίνεται mobile appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα