Καλώς ήρθατε στο Havens Springs του Life is Strange: True Colors

Εδώ και λίγες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Life is Strange: True Colors, το οποίο επιχειρεί να εισάγει τους παίκτες στην περιοχή του Haven Springs του τίτλου.

Το Haven Springs βρίσκεται στο Κολοράντο, έχοντας θέα τα διάσημα Βραχώδη Όρη, με πολλά καταστήματα στον κεντρικό του δρόμο για να επισκεφτούμε. Το Blank Lantern αποτελεί το μπαρ και το εστιατόριο

στην πόλη, και εδώ είναι που θα περάσουμε ένα αρκετά μεγάλο μέρος του χρόνου μας, μιλώντας με τους ντόπιους καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το μπαρ διαθέτει επίσης μια επιλογή από ρετρό arcade καμπίνες, όπου θα μπορούμε να παίξουμε, καθώς και ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι.

Το Haven Springs διαθέτει επίσης τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, ένα παραλίμνιο Spring Festival, ένα δισκοπωλείο και πολλά άλλα. Το trailer σίγουρα ζωντανεύει σε μεγάλο βαθμό το setting που διαδραματίζεται ο τίτλος, αλλά όπως ήδη γνωρίζουμε, υπάρχουν περισσότερα που συμβαίνουν και κρύβονται κάτω από την επιφάνεια του.

Το Life is Strange: True Colors αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC στις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

The post Καλώς ήρθατε στο Havens Springs του Life is Strange: True Colors appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα