Η Thales καταγράφει τα αποτελέσματα της για το πρώτο εξάμηνο του 2021

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Thales συνεδρίασε στις 22 Ιουλίου 2021 για να εξετάσει τις οικονομικές καταστάσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2021.4

«Τα αποτελέσματα της Thales για το πρώτο μισό του 2021 σημείωσαν ραγδαία ανάκαμψη, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ανθεκτικότητα του επιχειρηματικού μας μοντέλου και τη συνάφεια των στρατηγικών επιλογών – τεχνολογικών και βιομηχανικών – που εφαρμόστηκαν.

Η εμπορική δυναμική ήταν ιδιαίτερα ισχυρή στους τομείς του διαστήματος, της άμυνας και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Σε επαγγελματική βάση, το EBIT

ήταν ήδη κοντά στο επίπεδο του 2019. Η έντονη βελτίωση στις μεταφορές και στο πεδίο της ψηφιακής ταυτότητας και ασφάλειας (DIS – πρώην Gemalto) αντιστάθμισε σχεδόν εξ ολοκλήρου την απότομη πτώση της αεροδιαστημικής, η οποία παρέμεινε επηρεασμένη από τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης στην αγορά της πολιτικής αεροναυπηγικής.

Η ελεύθερη λειτουργική ταμειακή ροή υπερέβη τον σχεδιασμό.

Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό των ομάδων της Thales, τις οποίες θέλω να ευχαριστήσω θερμά.

Δεδομένης της ισχυρής ανάπτυξης κατά τους πρώτους μήνες του 2021, αυξάνουμε τον στόχο των πωλήσεων για το έτος. Αναμένουμε τώρα πωλήσεις από 17,5 δισεκατομμύρια ευρώ έως 18 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο κόσμος του αύριο απαιτεί ψηφιακές λύσεις που συμβάλλουν σε έναν ασφαλέστερο, πιο βιώσιμο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο, ο οποίος διευρύνει το πεδίο των ευκαιριών ανάπτυξης για τη Thales. Όλες οι ομάδες του Ομίλου κινητοποιούνται για να υποστηρίξουν τους πελάτες μας σε αυτόν τον μετασχηματισμό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα