Διέρρευσαν στοιχεία για το Campaign του Halo Infinite

Η 343 Industries, δημιουργός του Halo Infinite, εξέδωσε μια προειδοποίηση προς τους fans σχετικά με campaign spoilers του Halo Infinite, που έχουν “βρει τον δρόμο τους στο διαδίκτυο”, αφού dataminers κατάφεραν να εξαγάγουν ορισμένες βασικές λεπτομέρειες από την ιστορία του Campaign Mode του παιχνιδιού, μέσα από διάφορα αρχεία που έγιναν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του Multiplayer Technical Test του τίτλου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο

επικεφαλής του creative τμήματος, Joseph Staten, έγραψε στο Twitter, προειδοποιώντας να «κρατάτε τα μάτια σας κλειστά» για campaign spoilers του Halo Infinite και ζήτησε από οποιονδήποτε “άτυχο” τα συναντήσει, να μην διαδώσει τις λεπτομέρειες της ιστορίας που διέρρευσαν. Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με την εταιρεία, τα datamined αρχεία του campaign έμειναν, φυσικά, ακούσια στo build του  Multiplayer Technical Test του Halo Infinite.

Hey folks, heads up: we unintentionally included a small number of #HaloInfinite campaign files in the tech preview build. Unfortunately, these files contain spoilers. 1/2

— Joseph Staten (@joestaten) July 30, 2021

Leaks like this are painful for the dev team and can ruin the campaign experience for everyone. So please, keep you eyes peeled for spoilers and don't spread them if you see them. 2/2

— Joseph Staten (@joestaten) July 30, 2021

Το The Verge αναφέρει ότι οι dataminers ανακάλυψαν «έναν μικρό αριθμό» περιγραφών σημαντικών σημείων της πλοκής του Halo Infinite, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με in-game campaign objectives, οπότε όσοι θέλουν να πάνε «καθαροί» στην νέα περιπέτεια του Master Chief αργότερα μέσα στην χρόνια, όταν γίνει διαθέσιμος ο τίτλος, θα ήταν σοφό να παραμείνουν σε εγρήγορση, ώστε να μην συναντήσουν τα διάφορα story spoilers.

Το Halo Infinite πρόκειται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2021 για Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

The post Διέρρευσαν στοιχεία για το Campaign του Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα