Τέλος εποχής για το Forza Motorsport 7

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει λιγότερα από τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του Forza Motorsport 7 (Οκτώβριος του 2017), ο τίτλος φτάνει στο «τέλος της ζωής του» στα μέσα Σεπτεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβριο θα αφαιρεθεί η δυνατότητα για αγορά του τίτλου από το Microsoft Store και θα αφαιρεθεί και από τη βιβλιοθήκη του Xbox

Game Pass.

Τα καλά νέα είναι ότι όποιος έχει στην κατοχή του ήδη το Forza Motorsport 7 ή οποιοδήποτε πρόσθετο DLC περιεχόμενο, θα εξακολουθήσει να μπορεί να κατεβάσει και να παίξει το παιχνίδι και μετά την ημερομηνία κατάργησής του, ενώ οι multiplayer και οι άλλες online υπηρεσίες του θα παραμείνουν διαθέσιμες.

Να σημειώσουμε ότι όσοι έχουν ασχοληθεί με τον τίτλο μέσω Xbox Game Pass και έχουν αγοράσει κάποιο DLC, θα λάβουν ένα token μέσω του Message Centre, που θα τους επιτρέπει να συνεχίζουν να παίζουν το Forza Motorsport 7 – τα tokens θα ξεκινήσουν να στέλνονται από τις 2 Αυγούστου.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το Forza Motorsport 7, μπορούν να το κάνουν προς το παρόν με έκπτωση στο Microsoft Store μέχρι την κατάργησή του στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Forza Motorsport 7 και το «τέλος της ζωής του» στο blog της Turn 10 εδώ.

The post Τέλος εποχής για το Forza Motorsport 7 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα