Και στο Xbox Series X το Quantum Error

Ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου.

Το Quantum Error, ένα "cosmic horror" shooter πρώτου προσώπου, που αναπτύσσεται από την TeamKill Media, ένα indie studio με έδρα το Wyoming, επιβεβαιώθηκε ότι θα κάνει την εμφάνισή του και στο Xbox Series X εκτός από τις ήδη επιβεβαιωμένες πλατφόρμες κυκλοφορίας του (PlayStation 4 και PlayStation

5). Ένα νέο teaser trailer δημοσιεύτηκε για την περίσταση αυτή.

Όταν οι εγκαταστάσεις έρευνας της Monad Quantum -30 μίλια μακριά από την ακτή της California - δέχονται επίθεση από μια άγνωστη οντότητα, που κατακλύζει το συγκρότημα στις φλόγες, βάζοντας το σε πλήρες lock-down και στέλνοντας μια κλήση κινδύνου στο Garboa πυροσβεστικό τμήμα του Σαν Φρανσίσκο, ο επικεφαλής του τμήματος, Sturgis, απαντά στην κλήση, στέλνοντας τον Capt. Jacob Thomas (δηλαδή τον παίκτη), τον συνεργάτη του, Shane Costa, και μια ομάδα πυροσβεστών στις εγκαταστάσεις της Monad σε μια αποστολή έρευνας και διάσωσης.

Η αποστολή μας είναι απλή: σώστε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές από το φλεγόμενο συγκρότημα και βγείτε έξω. Ωστόσο, αυτό που ξεκινά ως μια αποστολή διάσωσης, γρήγορα μετατρέπεται σε κάτι "σκοτεινό", καθώς όταν φτάσετε, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Να σημειώσουμε ότι το teaser trailer αναφέρει μόνο το Xbox Series X, που μας αφήνει να αναρωτιόμαστε αν το Quantum Error έρθει επίσης στο "μικρότερο και λιγότερο ισχυρό" Xbox Series S.

ps4PS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα