Λεπτομέρειες για την παρουσίαση της Capcom στο Toκyo Game Show 2020

Με Resident Evil Village και Devil May Cry 5 Special Edition.

Κατά τη φετινή εκδήλωση του Tokyo Game Show, η οποία θα πραγματοποιηθεί online, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να μάθουμε

περισσότερες λεπτομέρειες για τα Resident Evil Village και Devil May Cry 5 Special Edition.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Capcom για την Ασία, η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έχει προγραμματίσει για την Δευτέρα 28/9, στις 3:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, θα γίνει μια παρουσίαση, διάρκειας 30 λεπτών, για το Resident Evil Village. Στα πλαίσια της εν λόγω παρουσίασης οι Tsuyoshi Kanda και Peter Fabiano -producer του τίτλου- θα παρουσιάσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για τον επερχόμενο survival horror τίτλο. Να σημειωθεί ότι η παρουσίαση θα μεταφραστεί στα αγγλικά.

Πριν από την παρουσίαση του Resident Evil Village, το event θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση του Devil May Cry 5 Special Edition, όπου ο Director Hideaki Itsuno, ο Producer Matt Walker και ο Main Planner Junya Kumabe θα δείξουν περισσότερο gameplay από τον τίτλο.

Τα Resident Evil Village και Devil May Cry 5 Special Edition επί του παρόντος αναπτύσσονται για τα Xbox Series X/S και PlayStation 5, με κυκλοφορία μέσα στο 2021 το πρώτο και ως launch τίτλος για τα δύο συστήματα το δεύτερο.

PS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα