Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Balan Wonderworld

Action-platformer από τους Yuji Naka, Naoto Oshima και Square Enix.

Η Square Enix έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του 3D action-platformer "Balan Wonderworld", με αυτή να έχει οριστεί προς τα τέλη του ερχόμενου Μάρτη, για οικιακές κονσόλες τρέχουσας και επόμενης γενιάς, καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το Balan Wonderworld εξιστορεί την περιπέτεια δύο χαρακτήρων, της Emma

και του Leo, καθοδηγούμενοι από τον αινιγματικό μαέστρο ονόματι Balan, στην προσπάθειά τους να αποκαταστήσουν την ισορροπία στον φανταστικό κόσμο τους, τον Wonderworld, απαλλάσσοντάς τον από το Negati, τις φυσικές εκδηλώσεις της στενοχώριας και άλλων αρνητικών συναισθημάτων, από τις οποίες κατακλύζεται ο κόσμος τους. Ο τίτλος αναπτύσσεται από τη νεοϊδρυθείσα Balan Company και συγκεκριμένα υπό την ηγεσία των Yuji Naka και Naoto Oshima, που είναι γνωστοί για τη σημαντική τους συνεισφορά στην ανάπτυξη του Sonic the Hedgehod, ενώ επιβεβαιώθηκε πως θα υποστηρίζει και co-op mode για δύο παίκτες, με χρήση της σύνδεσης σε τοπικό δίκτυο.

Το Balan Wonderworld θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021 σε PlayStation 5, Xbox Series X/ S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer του παιχνιδιού.

pcps4xbox oneswitchPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα