Στοιχεία για τον κόσμο του Immortals Fenyx Rising

Χωρισμένος σε επτά διαφορετικές περιοχές.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το νέο τίτλο που ετοιμάζει με θεματολογία από την ελληνική μυθολογία, το Immortals Fenyx Rising. Σύμφωνα με όσα είδαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο τίτλος φαίνεται να είναι πολλές επιρροές από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Πριν από λίγες ώρες η Ubisoft αποκάλυψε ακόμη περισσότερα στοιχεία για τον ανοιχτό κόσμο του Immortals Fenyx Rising μέσα από ένα video του IGN First, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για τις επτά κύριες περιοχές του. Μπορείτε να δείτε το video παρακάτω.

Όπως προείπαμε, ο χάρτης του παιχνιδιού χωρίζεται σε επτά κύριες τοποθεσίες, με την καθεμία από αυτές να αντιπροσωπεύει μια διαφορετική ελληνική θεότητα - Clashing Rocks (Ερμής), Valley of Eternal Spring (Αφροδίτη), War's Den (Άρης), Grove of Kleos (Αθηνά), The Forgelands (Ήφαιστος), King's Peak (Δίας) και Gates of Tartaros (Τυφώνας). Το Clashing Rocks θα είναι το σημείο της εκκίνησής της περιπέτειας μας, ενώ το Valley of Eternal Spring θα είναι το hub όπου θα μπορούμε να κάνουμε τις αναβαθμίσεις και το customization του χαρακτήρα μας. Οι υπόλοιπες τοποθεσίες καλύπτουν μια γκάμα διαφορετικών θεματικών τοποθεσιών- το War's Den είναι ένα βομβαρδισμένη κόλαση, το Grove of Kleos είναι ένα χρυσό αφιέρωμα στον κλασικό ελληνικό πολιτισμό και το Gates of Tartaros είναι μια "κατάλληλη περιοχή" για το final boss.

Το Immortals Fenyx Rising αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC (μεσω Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και Google Stadia στις 3 Δεκεμβρίου. Όσοι προμηθευτούν την έκδοση του τίτλου για την τρέχουσα γενιά συστημάτων - Xbox One και PlayStation 5- θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν τον τίτλο στην επόμενη γενιά.

pcps4xbox onestadiaPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα