Έτοιμο για τη μετάβασή του στις κονσόλες το Skul: The Hero Slayer

Το Skul: The Hero Slayer είναι έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του στις κονσόλες μέσα στις επόμενες ημέρες, φέρνοντας το action platforming και rogue like «μείγμα του» στις οικιακές κονσόλες, μετά από μια επιτυχημένη πορεία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το παιχνίδι δίνει τον ρόλο του Skul στους παίκτες, ενός μοναχικού σκελετού που έμεινε ζωντανός αφού οι ενωμένες ομάδες των ανθρώπων εξαφάνισαν κάθε κακό στο κάστρο του Demon King. Καθώς προχωρούν μέσα στο παιχνίδι,

θα πρέπει να πολεμήσουν μέσα από στρατιώτες και άλλους εχθρούς, έχοντας τη δυνατότητα να αλλάζουν τις ικανότητές τους οποιαδήποτε στιγμή, αντικαθιστώντας το κεφάλι τους με ένα νέο κρανίο, προσφέροντας ουσιαστικά δεκάδες διαφορετικούς χαρακτήρες προς επιλογή για να διαλέξουν. Οι παίκτες θα κληθούν να ταξιδέψουν μέσα από συνεχώς μεταβαλλόμενους και γεμάτους προκλήσεις χάρτες και να αντιμετωπίσουν τεράστια bosses, μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στο τέλος.

“Το ταξίδι του Skul στα Nintendo Switch, Xbox και PlayStation ήταν μακρύ – αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που ο μικρός θα κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του στην πιο τρομακτική εποχή του έτους”, δήλωσε ο Sangwoo Park, διευθύνων σύμβουλος της SouthPAW, δημιουργού του τίτλου. ”Δεν φανταζόμασταν ποτέ την επιτυχία που θα έβλεπε ο Skul στο Steam τον τελευταίο χρόνο και γνωρίζουμε ότι το μέλλον είναι λαμπρό για τον αγαπημένο αντιήρωα πολλών στις κονσόλες”.

Το Skul: The Hero Slayer θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 21 Οκτωβρίου 2021. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το console announcement trailer του τίτλου.

The post Έτοιμο για τη μετάβασή του στις κονσόλες το Skul: The Hero Slayer appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα