Εντυπωσιακά gameplay πλάνα από το God of War

Εμβάθυνση στο νέο σύστημα μάχης και 15 λεπτά έντονης δράσης.

Ακόμη μία γεύση από το νέο God of War μας έδωσαν οι Sony Interactive Entertainment και Santa Monica με τα δύο νέα βίντεο που δημοσιοποίησαν και αφορούν το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειας του Kratos.Τα δύο αυτά βίντεο είναι αφιερωμένο στο σημαντικότερο τομέα ενός God of War

τίτλου, δηλαδή στο σύστημα μάχης.

Στο πρώτο από αυτά οι Cory Balrog και Jason McDonald, director και lead gameplay designer του τίτλου, αναλύουν το σύστημα μάχης αυτού και τις αποφάσεις που πήρανε για αυτό, στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του. Τη συνομιλία των δύο δημιουργών συντροφεύουν κάποια πλάνα από το παιχνίδι, στα οποία αυτό τρέχει σε PS4 Pro, κάτι που παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Το δεύτερο βίντεο είναι αρκετά πιο "χορταστικό" αφού έχει διάρκεια 15 λεπτών και σε αυτό βλέπουμε αρκετά εντυπωσιακά gameplay πλάνα από διάφορα τμήματα του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα, μέλη της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου, σχολιάζουν τους μηχανισμούς του και δίνουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Θυμίζουμε πως το νέο Gof of War θα κυκλοφορήσει, αποκλειστικά για PlayStation 4, στις 20 Απριλίου και θα είναι πλήρως μεταγλωτισμένο στη γλώσσα μας.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα