Υπό ανάπτυξη τίτλος βασισμένος στη σειρά Narcos του Netflix

Εντός του 2019, από τους δημιουργούς των Marvel: Ultimate Alliance

Μία από τις πιο ευρέως γνωστές παραγωγές του Netflix είναι το Narcos, η δημοφιλής σειρά που πραγματεύεται τον πόλεμο των ναρκωτικών κατά τις δεκαετίες του 1970 και 1980 , με κεντρικό πρωταγωνιστή της πρώτης σεζόν τον περίφημο διακινητή -και δισεκατομμυριούχο- Πάμπλο Εσκομπάρ. Με τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν

της σειράς να είναι υπό εξέλιξη, η Curve Digital εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς για τη δημιουργία ενός τίτλου βασισμένου επάνω σε αυτήν. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου είναι η Kuju, μία θυγατρική εταιρία της Curve Digital, η οποία έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη τίτλων όπως τα Pokemon Art Academy, Marvel Ultimate Alliance και Marvel Ultimate Alliance 2. Αντίστοιχα, η Curve Digital έχει αναλάβει την έκδοση πολλών τίτλων, ανάμεσα σε αυτούς το Human Fall Flat, που πρόσφατα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθώς και τα γνωστά Dear Esther, Lone Survivor, Stealth Inc, Thomas Was Alone.

Αν και ακόμη δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τον τίτλο, ο Brynley Gibson, επικεφαλής της Kuju, σημείωσε πως στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία ενός παιχνιδιού με εντυπωσιακό gameplay, που θα απευθύνεται τόσο στους φίλους της σειράς, όσο και στους gamers. Επίσης, ανέφερε πως ο τίτλος θα ταιριάζει με την φανταστική ιστορία και τη σκληρή δράση του Narcos, Από τη μεριά της Gaumont, που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της σειράς, ο Tim Stephen δήλωσε πως εμπιστεύεται την Curve Digital για την ανάπτυξη του πρώτου τίτλου Narcos για οικιακές κονσόλες, ο οποίος θα επιτρέψει στους πολυάριθμους φίλους της σειράς να εμπλακούν στην εξέλιξη της πλοκής της και να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Σύμφωνα με την Curve Digital ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 σε όλες τις "κύριες" πλατφόρμες.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα