Δύο νέους τίτλους ανακοίνωσε η Square Enix

Στο πιο πρόσφατο State of Play της Sony αποκαλύφθηκαν νέοι τίτλοι από τη Square Enix, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν εντός της χρονιάς.

Ο πρώτος τίτλος ακούει στο όνομα “The DioField Chronicle”, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα “Real-Time Tactical Battle” σύστημα μάχης που θυμίζει το σύστημα ελέγχου των RTS

τίτλων. Ο παίκτης θα επιλέγει τον εκάστοτε χαρακτήρα και θα τον τοποθετεί οπουδήποτε στο χάρτη, ή θα τον στέλνει στη μάχη. Οι ειδικές επιθέσεις θα σηματοδοτούνται μέσω της εμφάνισης μίνι πορτρέτων των χαρακτήρων, όπως συνηθίζεται στη σειρά Fire Emblem. Το σενάριο φαίνεται επίσης πως έχει αρκετές επιρροές από τη σειρά Fire Emblem, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αυτό οφείλεται στη συνεισφορά του Yuu Ohshima, βετεράνου σχεδιαστή επάνω στα παιχνίδια της εν λόγω σειράς. Ο Taiki επιμελείται τον σχεδιασμό των χαρακτήρων, ενώ το concept art υπογράφει ο Isamu Kamikokuryo.

Ο δεύτερος τίτλος λέγεται Valkyrie Elysium και είναι η νεότερη προσθήκη στη σειρά Valkyrie Profile. Μέσω του trailer γνωρίσαμε τη νέα Valkyrie και πήραμε μια γεύση από τους κόσμους του τίτλου. Ο τίτλος φαίνεται να απομακρύνεται από τις turn-based καταβολές της σειράς και υιοθετεί ένα πιο action σύστημα χειρισμού. Μάλιστα, οι παίκτες θα μπορούν να χειρίζονται τόσο τη Βαλκυρία, όσο και τους συμπολεμιστές της στη μάχη.

Οι δυο νέοι τίτλοι από την Square Enix αναμένονται μέσα στη φετινή χρονιά. Και οι δύο θα γίνουν διαθέσιμοι τόσο στο PlayStation 5 όσο και στο PlayStation 4. Το The DioField Chronicle αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει σε Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch και υπολογιστές.

The post Δύο νέους τίτλους ανακοίνωσε η Square Enix appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα