Όλα έτοιμα για τη διάθεση του Lost Judgment: The Kaito Files

Η SEGA ανακοίνωσε ότι το επόμενο story expansion του Lost Judgment, που θα έχει τον τίτλο “The Kaito Files”, θα κυκλοφορήσει για τις οικιακές κονσόλες αργότερα μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Το Kaito Files θα προσθέσει ένα νέο story case τεσσάρων κεφαλαίων στο Lost Judgment, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο του υποστηρικτικού χαρακτήρα Masaharu Kaito. Αυτό το νέο case θα συνδέσει το “χαλαρό” του παρελθόντος του Kaito και ο ιδιωτικός ερευνητής θα φέρει τα δικά του μοναδικά

gameplay twists στο παιχνίδι. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι Primal Focus detective τεχνικές και δύο νέα fighting styles.

Όσον αφορά την ιστορία, τα γεγονότα του The Kaito Files, λαμβάνουν χώρα μετά τα γεγονότα του Lost Judgement και θέλουν τον Kaito να ψάχνει για μια παλιά ερωμένη, τη Mikiko, και να συναντά έναν έφηβο που ισχυρίζεται ότι είναι δικός του γιος.

Όσοι έχουν στην κατοχή τους την Lost Judgment Ultimate Edition ή το season pass θα έχουν πρόσβαση στο expansion χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά και ξεχωριστά.

Το Lost Judgment: The Kaito Files θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 και PlayStation 5 στις 28 Μαρτίου 2022.

The post Όλα έτοιμα για τη διάθεση του Lost Judgment: The Kaito Files appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα