Στοιχεία για το Endgame του Tiny Tina’s Wonderlands

Η Gearbox Software έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Tiny Tina’s Wonderlands, παρουσιάζοντάς μας το Endgame dungeon του τίτλου, το Chaos Chamber.

Το Chaos Chamber θα διαθέτει μια συνεχώς μεταβαλλόμενη πύλη που μεταφέρει τους παίκτες σε ένα νέο randomized dungeon, με κάθε φορά να έχουμε μοναδικές μεταβλητές, θανάσιμους εχθρούς και ευκαιρίες για να κάνουμε την προσπάθειά μας περισσότερο – ή λιγότερο – δύσκολη.

Κάθε

πέρασμά μας μέσα στο Chaos Chamber θα αποτελείται από τρία randomized dungeon rooms, μετά μια mini-boss μάχη, στη συνέχεια τρία ακόμη randomized dungeon rooms και, τέλος, ένα main boss fight. Μετά από την ολοκλήρωση ενός δωματίου οι παίκτες θα επιλέξουν μία από τις δύο πύλες για να ταξιδέψουν, προκειμένου να αποφασίσουν τη μοίρα τους.

Στην πορεία, οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν και να χρησιμοποιήσουν κρυστάλλους για να κερδίσουν πρόσθετες ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένων των buffs που είναι γνωστά ως blessings. Μπορεί επίσης να “αρπάξουν” curses, τα οποία θα τους κάνουν debuff για το υπόλοιπο του run τους, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν καλύτερες ανταμοιβές.

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του Chaos Chamber, οι παίκτες θα ανταμειφθούν με ένα σεντούκι με loot στην Loot of Chaos arena. Οι παίκτες μπορούν επίσης να κερδίσουν ένα in-game νόμισμα, γνωστό ως Moon Orbs, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τελειοποιήσουν τον εξοπλισμό τους.

Μπορείτε να δείτε το Chaos Chamber σε δράση στο παρακάτω trailer.

Το Tiny Tina’s Wonderlands κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 25 Μαρτίου 2022.

The post Στοιχεία για το Endgame του Tiny Tina’s Wonderlands appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα