Ανακοινώθηκε το F1 Manager 2022

Η Frontier Developments, το studio ανάπτυξης πίσω από τα Jurassic World Evolution και Elite Dangerous, ανακοίνωσε το F1 Manager 2022 για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ακολουθώντας την ανακοίνωση της συνεργασία για την αδειοδότηση της F1 που είχαμε από τη Frontier το 2020, πλέον έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του

F1 Manager 2022, το οποίο θα βάλει τους παίκτες στον ρόλο ενός Team Principal στον κόσμο της Formula 1. Οι παίκτες θα πρέπει να πάρουν τον έλεγχο κάθε πτυχής για να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης των αυτοκινήτων και των εγκαταστάσεων αγώνων, της πρόσληψης οδηγών και μηχανικών, ακόμη και της εξισορρόπησης των προϋπολογισμών με τις απαιτήσεις των οδηγών. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, θα πρέπει επίσης να παραμείνουν ήρεμοι και να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη.

“Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να είσαι fan της Formula 1 και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε έναν νέο τρόπο στους οπαδούς της F1 να βυθιστούν στο μεγαλύτερο αγωνιστικό θέαμα στον κόσμο”, αναφέρει ο game director του τίτλου, Andy Fletcher. “Το F1 Manager 2022 θα προσφέρει μια εμπειρία τόσο για τους νέους όσο και για τους μακροχρόνιους fans που θα είναι τόσο αυθεντική όσο και συναρπαστική. Η δέσμευσή μας στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της Formula 1 θα οικοδομήσει μια ισχυρή βάση για μια μεγάλη και ιδιαίτερη σειρά που θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου”.

Μπορείτε να δείτε το announcement trailer του F1 Manager 2022 παρακάτω.

Το F1 Manager 2022 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

The post Ανακοινώθηκε το F1 Manager 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα