Διαρροή ημερομηνίας κυκλοφορίας του Resident Evil Village

Επίθεση ransomware παραδέχθηκε και επίσημα η Capcom μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της. Η επίθεση, που ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου, είχε ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη σχεδίων της εταιρείας σχετικά με επικείμενες πληροφορίες της, source codes παιχνιδιών καθώς και απόρρητα εταιρικά οικονομικά στοιχεία.

Ανάμεσα στις πληροφορίες, που διέρρευσαν τελικά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 15 Νοεμβρίου, υπήρξε και αυτή σχετικά με την κυκλοφορία του Resident Evil Village, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται τον Απρίλιο

του 2021. Ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους σχεδιάζεται η κυκλοφορία του Monster Hunter Stories 2 για Nintendo Switch και PC. Τέλος, σε ότι αφορά τα πλάνα της εταιρείας, αποκαλύφθηκε ακόμα ένας battle royale multiplayer Resi τίτλος καθώς και μια συλλογή Ace Attorney για PS4 και Nintendo Switch.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα το πρωί η εταιρεία, παραδέχεται ακόμα την απώλεια προσωπικών στοιχείων παραπάνω από 350.000 ατόμων, είτε καταναλωτών, είτε υπαλλήλων και shareholders. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, στις πληροφορίες αυτές δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνονται τραπεζικές κάρτες.

Τέλος, προϊόν της επίθεσης υπήρξαν και στοιχεία σχετικά με τα deals της Capcom με platform holders για τα παιχνίδια της με εσωτερικά έγγραφα να αναφέρουν ότι το ποσό που πλήρωσε η Google για να προσθέσει τα Resident Evil 7 & 8 στην συνδρομητική της υπηρεσία Google Stadia ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια ενώ η Sony προσέφερε 5 εκατομμύρια αντίστοιχα για την μεταφορά του Resident Evil 7 σε VR καθώς και για ένα time exclusive DLC για τον τίτλο.

The post Διαρροή ημερομηνίας κυκλοφορίας του Resident Evil Village appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα