Αρκετό νέο υλικό από το Cyberpunk 2077

H CD Projekt RED στα πλαίσια του τελευταίου “Night City Wire Episode 5” live stream που πραγματοποίησε, έδωσε στην δημοσιότητα νέο υλικό και εικόνες για το Cyberpunk 2077, συμπεριλαμβανομένων ενός gameplay trailer και δυο trailer αφιερωμένα στον Johnny Silverhand (Keanu Reeves).

Κατά

την διάρκεια των πέντε λεπτών που διαρκεί το gameplay trailer, μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά, διάφορες αλληλεπιδράσεις και σκηνές δράσης, αποκαλύπτοντας νέες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τους χαρακτήρες του τίτλου, συμπεριλαμβανομένων της “προϊστορίας” και των κινήτρων τους. Επιπλέον, μας δίνει επίσης την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και στις side δραστηριότητες του τίτλου.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia και PC (μέσω Steam, Epic Games, GOG) στις 10 Δεκεμβρίου, με την next gen έκδοση του τίτλου για PlayStation 5 και Xbox Series X/S, να έρχεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία ως δωρεάν αναβάθμιση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα νέα trailer και κάποιες νέες εικόνες.

Official Gameplay TrailerOfficial Trailer: Johnny SilverhandBehind the Scenes: Keanu ReevesBehind the Scenes: Score and SoundtrackBehind the Scenes: JALI

The post Αρκετό νέο υλικό από το Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα