Πιθανή ημερομηνία διάθεσης του Far Cry 6

Εδώ και λίγες ώρες φαίνεται ότι έχει γίνει μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Far Cry 6 της Ubisoft, μέσω μιας καταχώρισης στο Microsoft Store.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο μήνα είχαμε την Ubisoft να επιβεβαιώνει ότι το Far Cry 6 θα “έχανε” την ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε

αρχικά προγραμματίσει για τις 18 Φεβρουαρίου του 2021 και ότι δεν θα κυκλοφορήσει πλέον μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Τα παραπάνω έρχονται να ταιριάξουν με μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας που έδωσε η Microsoft, καθώς στο Microsoft Store αναφέρεται ως ημερομηνία κυκλοφορίας του Far Cry 6, η 26 Μαΐου 2021.

Αυτά είναι καλά νέα, καθώς η προηγούμενη ανακοίνωση της Ubisoft έδειξε ότι ο επόμενος τίτλος στη μακροχρόνια σειρά FPS θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μέχρι το Μάρτιο του 2022, αλλά φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε σχεδόν τόσο πολύ για να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Giancarlo Esposito. Φυσικά, θα μπορούσε απλώς να είναι μια placeholder ημερομηνία κυκλοφορίας ή να έχει βασιστεί σε εσφαλμένες πληροφορίες, οπότε οι φίλοι της σειράς, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι προς το παρόν.

Το Far Cry 6 πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Πιθανή ημερομηνία διάθεσης του Far Cry 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα