Σε λίγες ώρες η αποκάλυψη του επόμενου Project της IO Interactive

H δημιουργός των Hitman, IO Interactive, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποκαλύψει το επόμενο νέο project της σε μερικές ώρες από τώρα, το οποίο θα μπορούσε να αποτελεί μια επιστροφή στο παλιό και πολύ αγαπημένο Freedom Fighters, ή απλά ένα εντελώς νέο IP που δεν θα διαθέτει κάποιον “ηρωικό υδραυλικό” ούτε κάποιον φαλακρό δολοφόνο. Με το

δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Να σημειώσουμε ότι η ΙΟ Interactive, έχει υπογράψει μια publishing συμφωνία με την Warner Bros. Games, οπότε είναι αρκετά πιθανό το νέο project να συνδέεται με το παραπάνω με κάποιο τρόπο, και μπορεί ακόμη και να μιλάμε για χρησιμοποίηση κάποιας από τα “πνευματικά δικαιώματα” που έχει στο χαρτοφυλάκιο της η Warner Bros.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω αυτή τη στιγμή είναι μόνο εικασίες και “μικρές” ενδείξεις που μπορεί να δείχνουν το τι μπορεί να είναι το νέο project της IO Interactive.

Η IO Interactive πρόκειται να παρουσιάσει το «νέο της Project» αύριο, στις 19 Νοεμβρίου, στις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκάλυψη στο επίσημο κανάλι της IO στο YouTube.

The post Σε λίγες ώρες η αποκάλυψη του επόμενου Project της IO Interactive appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα