Υπό την ομπρέλα του Embracer Group η δημιουργός των Shadow Warrior

Το Embracer Group, μητρική εταιρεία της THQ Nordic, σύμφωνα με το Gamesindustry, έχει προχωρήσει στην απόκτηση δεκατριών νέων studio ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένου της δημιουργού Shadow Warrior, Flying Wild Hog.

Να σημειώσουμε ότι όλες οι εξαγορές έγιναν μέσω των THQ

Nordic, Koch Media, Sabre Interactive, Amplifier Game Invest και DECA Games, οι οποίες βρίσκονται όλες κάτω από την ομπρέλα της Embracer Group.

Η Flying Wild Hog αποκτήθηκε μέσω της Koch Media, ενώ η δημιουργός του Phoenix Point, Snapshot Games, εξαγοράστηκε απευθείας από το Embracer Group μαζί με την Coffee Stain North και την εξειδικευμένη σε διάφορα quality testing υψηλού επίπεδου, Quantic Lab.

Η THQ Nordic επέλεξε την Purple Lamp Studios, η οποία εργάστηκε πρόσφατα στο SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom- Rehydrated, για να δουλέψει πάνω σε μελλοντικούς licensed τίτλους. Η Saber Interactive απέκτησε την δημιουργό του Redout 34BigThings, την Mad Head Games, την Nimble Giant Entertainment, την Zen Studios και το πρακτορείο δημοσίων σχέσεων Sandbox Strategies.

Τέλος, το μικρό indie studio ανάπτυξης Silent Games αποκτήθηκε μέσω της Amplifier Game Invest, και η DECA Games πήρε τα A Thinking Ape και Iugo Mobile Entertainment.

Θα είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουμε ιδέα από πού το Embracer Group “κερδίζει τα λεφτά του”, αλλά όσο δεν ακολουθεί το δρόμο της αρχικής THQ και συνεχίζει να αναβιώνει κλασσικά franchise, είμαστε ιδιαίτεροι χαρούμενοι.

The post Υπό την ομπρέλα του Embracer Group η δημιουργός των Shadow Warrior appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα