Νέο ορόσημο στην εμπορική πορεία του Marvel’s Spider-Man

Η Insomnia Games έκανε γνωστό πως το Marvel’s Spider-Man “γνώρισε” το επόμενο ορόσημό του στην αγορά, καθώς ο συγκεκριμένος τίτλος της αμερικανικής ομάδας κατάφερε να υπερβεί το φράγμα των 20 εκατομμυρίων πωληθέντων αντιτύπων.

Η παραπάνω ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον David Bull, Marketing Leader της Sony, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Linkedin

(και εντοπίστηκε από χρήστη στο Twitter). Όπως αναφέρει στην εν λόγω ενημέρωση, το Marvel’s Spider-Man σημείωσε 3.3 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορίας του, ενώ σήμερα μετράει περισσότερα από 20 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί πως η προηγούμενη ενημέρωση που είχαμε για την εμπορική πορεία του, ήταν τον Φεβρουάριο του 2019, όταν το παιχνίδι βρισκόταν στις 13.2 εκατομμύρια πωλήσεις.

Το Marvel’s Spider-Man κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 αποκλειστικά σε PS4, ενώ θα κάνει τη μετάβασή του και στο PS5 με μία αναβαθμισμένη έκδοση που θα επωφελείται από την επεξεργαστική ισχύ της νέας κονσόλας της Sony. Αξίζει να αναφερθεί πως ο εν λόγω τίτλος αποτελεί ένα από τα παιχνίδια του PS4 με τον γρηγορότερο ρυθμό καταγραφής πωλήσεων, καθώς, όπως επίσης και το God of War, “συναντά” το συγκεκριμένο ορόσημο στην αγορά.

The post Νέο ορόσημο στην εμπορική πορεία του Marvel’s Spider-Man appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα