Αποκαλύφθηκε το sequel του Hollow Knight

Με τίτλο Hollow Knight: Silksong.

Η Team Cherry ανακοίνωσε μέσω ενός trailer στο επίσημο κανάλι της στο YouTube ότι εργάζεται ήδη πάνω στην συνέχεια του, πολύ επιτυχημένου Metroidvania platformer Hollow Knight, με την ονομασία Hollow Knight: Silksong. Στην νέα αυτή περιπέτεια ο παίκτης θα αναλάβει τον ρόλο της Horner,

μιας πριγκίπισσας που προστατεύει το Hollownest και θα την οδηγήσει σε ένα νέο βασίλειο που δεσπόζει το μετάξι. H Hornet θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέους εχθρούς και μυστήρια καθως ανεβαίνει σε ένα θανατηφόρο προσκύνημα προς την κορυφή του βασιλείου. Ακολουθούν τα κύρια χαρακτηριστικά του τίτλου όπως αυτά δόθηκαν απο την Team Cherry.

Ανακαλύψτε ένα εντελώς νέο βασίλειο! Εξερευνήστε τα κοραλλιογενή δάση, τα βρύα, τα επιχρυσωμένα αστικά κέντρα, καθώς ανεβαίνετε στη λαμπερή ακρόπολη στην κορυφή του κόσμου.Συμμετέχετε σε θανατηφόρες ακροβατικές ενέργειες. Απολαύστε μια νέα γκάμα απο κινήσεις, καθώς "χορεύετε" ανάμεσα σε εχθρούς σε μια θανατηφόρα, όμορφη μάχη.Κατασκευαστε ισχυρά εργαλεία. Δημιουργήστε ένα ολοένα και πιο εκτεταμένο οπλοστάσιο,για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας και να ανεβείτε σε νέα ύψη.Επιλύστε νέα απαιτητικά quests, κυνηγήστε άγρια θηρία και αναζητείστε χαμένους θησαυρούς.Αντιμετωπίστε πάνω απο 150 νέους εχθρούς. Θα πρέπει να βγείτε νικητές απο τις μάχες με κτήνη και κυνηγούς, δολοφόνους, τέρατα και ιππότες!Ζήστε το νέο απίθανο soundtrack. O βραβευμένος για το score του Hollow Knight, Christofer Larkin επιστρέφει με νέες μελαγχολικές μελωδίες.Νέο Silk Soul Mode!Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δοκιμάστε τις αντοχές σας σε ένα νέο απαιτητικό Mode.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά σε υπολογιστές (Windows/Mac) και Nintendo Switch, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να μην έχει γίνει γνωστή. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι είχαν βοηθήσει την Team Cherry μέσω του Kickstarter θα λάβουν εντελώς δωρεάν τον νέο τίτλο της ομάδας! Παρακάτω θα βρείτε τo trailer της ανακοίνωσης του Hollow Knight:Silksong..

pcswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα