Συνεχίζει την ενίσχυσή της η THQ Nordic

Πρόσθεσε στο portfolio της και την Warhorse Studios.

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση της Warhorse Studios μαζί με όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για το Kingdom Come: Deliverance, έναντι 33,2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ιδρυτές της Warhorse Studios, Daniel Vavra και Martin Klima, θα διατηρήσουν τις θέσεις που κατείχαν στην εταιρεία,

ενώ οι Martin Fryvalsky – CEO της Warhorse Studios- και Lars Wingefors -CEO της THQ Nordic- δήλωσαν ότι όλα θα συνεχιστούν κανονικά, αφού "οι δημιουργοί θα έχουν μια ισχυρή δημιουργική ελευθερία για τα επόμενα χρόνια ως μέρος της οικογένειας της THQ Nordic".

Σε δηλώσεις του ο Fryvalsky ανέφερε ότι οι δεξιότητες των μελών της δημιουργικής ομάδας τους, η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη του βασικού επενδυτή και το πάθος των φίλων τους, που υποστήριξαν την ανάπτυξη του Kingdom Come: Deliverance μέσω καμπάνιας στο Kickstarter, βοήθησαν το studio στο να αναπτυχθεί σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, δήλωσε ότι με την υποστήριξη της THQ Nordic θα δοθεί επιπλέον ώθηση στο στόχο του studio να προσφέρει συναρπαστικά παιχνίδια στον κόσμο.

Το Kingdom Come: Deliverance κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τον Φεβρουάριο του 2018, με τις συνολικές του πωλήσεις να έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια αντίτυπα.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα