Επιτυχία το Apex Legends για την Respawn

Ξεπέρασε τους 25 εκ. παίκτες από τη στιγμή της διάθεσής του.

Η Respawn αποκάλυψε ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το Apex Legends, η δική της πρόταση στην κατηγορία των Battle Royale, πριν από μια εβδομάδα, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 25 εκατομμύρια παίκτες και στις τρεις πλατφόρμες κυκλοφορίας του –Xbox One, PlayStation 4 και PC. Για να γιορτάσει το παραπάνω τεράστιο επίτευγμα, η Respawn κυκλοφόρησε ένα βίντεο μιας ανασκόπησης,

με τα γεγονότα που έγιναν κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, μέσα από κάποια από τα streams που διεξήχθησαν. Επίσης, η Respawn αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 9 και 10 Φεβρουαρίου, το Apex Legends κατάφερε να έχει πάνω από 2 εκατομμύρια παίκτες ταυτόχρονα.

Όσο για το τι επιφυλάσσει για τους παίκτες το μέλλον μέσα στο παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, θα υπάρξουν κάποια limited time Valentine Day loots στις 14 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, η Respawn έχει αποκαλύψει ότι το Apex Legends: Season One θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και θα φέρει το Battle Pass μαζί με νέους Legends, όπλα, loot και πολλά άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video της ανασκόπησης της πρώτης εβδομάδας.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα