Ο δημιουργός του Wargroove διαψεύδει τη Sony περί cross-play

Ψευδής η δήλωση του Shawn Layden;

Σε μία περίεργη δήλωση προέβη ο πρόεδρος των Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, Shawn Layden, η οποία έφερε αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στην ιστοσελίδα GameInformer, ο επικεφαλής των studio της εταιρίας, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε πως η εταιρία έμαθε από αυτά που ζητούσαν οι fans της και για αυτό, πλέον, η διαδικασία για να αποκτήσει ένας

τίτλος cross play μεταξύ του PlayStation 4, και των υπόλοιπων κονσόλων και υπολογιστών είναι αρκετά απλή. Έτσι, μετά τα Fortnite και Rocket League, το οποίο σύντομα θα υποστηρίζει cross play και για την έκδοση σε PS4, όποιο studio επιθυμεί, σύμφωνα με τον Layden, αρκεί να επικοινωνήσει με τον PlayStation Account Manager και έπειτα η ομάδα θα καθοδηγηθεί για την ενσωμάτωση αυτής της δυνατότητας.

Αν και το παραπάνω ακούγεται ευχάριστο, λίγες ώρες χρειάστηκαν για τη διάψευση της συγκεκριμένης δήλωσης, μέσα από μία δημοσίευση του CEO της Chucklefish στο Resetera. Ο "Tiy", όπως είναι γνωστός, ανέφερε πως όταν πριν λίγους μήνες προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρία για να ενεργοποιηθεί το cross play για το Wargroove, η απάντηση που έλαβε τόσο από τον "Account Manager" αλλά και ανώτερούς του, ήταν πως αυτό δεν πρόκειτε να συμβεί, για αδιευκρίνιστο λόγο. Έτσι, πριν λίγες ημέρες το Wargroove κυκλοφόρησε με υποστήριξη για crossplay ανάμεσα στις εκδόσεις του για υπολογιστές, Switch και Xbox One, αφήνοντας τους κατόχους του PlayStation 4 μόνους τους.

O ίδιος έκλεισε την ανάρτησή του λέγοντας πως από την πλευρά του studio χρειάζεται -κυριολεκτικά- να πατηθεί ένα κουμπί και πως οι δημιουργοί δεν φέρουν ευθύνη για την έλλειψη cross-play, καθώς ούτε το παράτησαν, ούτε δεν επικοινώνησαν με την Sony, αλλά η ίδια απάντησε αρνητικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα