UK charts: Υποχωρούν τα Kingdom Hearts και Resident Evil

Στην κορυφή οι συνήθεις ύποπτοι RDR2 και FIFA.

Ελάχιστες έως ανύπαρκτες ήταν οι νέες κυκλοφορίες της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο τα νούμερα που δημοσιοποίησε η GFK για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου παρουσιάζουν ενδιαφέρον αφού προηγήθηκαν μεγάλες κυκλοφορίες. Τo Kingdom Hearts III αποχωρίστικε την πρώτη θέση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα, με τις πωλήσεις του να μειώνονται κατά 87%, για αυτό και τελικά κατέληξε

στην τρίτη θέση της λίστας. Μία θέση πιο κάτω βρίσκετε το Resident Evil 2 Remake, το οποίο για ακόμη μία εβδομάδα είδε τις πωλήσεις του να μειώνονται, κάτι φυσιολογικό, κατά 67%.

Τα παραπάνω έδωσαν την ευκαιρία στα Red Dead Redemption 2 και FIFA 19 να επιστρέψουν στην κορυφή του πίνακα, με τον τίτλο της Rockstar να βρίσκεται στην κορυφή για 6η φορά από τότε που κυκλοφόρησε. Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας δεν υπάρχουν εκπλήξεις, ενώ μοναδική νέα κυκλοφορία της εβδομάδας ήταν το Monster Energy Supercross 2 της Milestone, το οποίο και ξεκίνησε από την 34η θέση της λίστας.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιάσει περισσότερο ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν 3 μεγάλες κυκλοφορίες, το exclusive της Microsoft, Crackdown 3, το Far Cry: New Dawn της Ubisoft αλλά και το Metro Exodus της Deep Silver.

Ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις:

ΘέσηΤίτλος1Red Dead Redemption 22FIFA 193Kingdom Hearts III4Resident Evil 25Call of Duty: Black Ops 46New Super Mario Bros U Deluxe7Mario Kart 8: Deluxe8Spyro Reignited Trilogy9Super Smash Bros Ultimate10Grand Theft Auto Vpcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα