Αναβολή στην διάθεση του CrossfireX στα Xbox One και Xbox Series X/S

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε την γνωστοποίηση ότι η κυκλοφορία του CrossfireX για Xbox One και Xbox Series X/S έχει μετατεθεί για το 2021.

Σημειώνουμε ότι ο δωρεάν tactical shooter, είναι ένας “αρκετά δημοφιλής” τίτλος στην Ασία, καθώς έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια παίκτες στους ηλεκτρονικούς

υπολογιστές, και επρόκειτο να κυκλοφορήσει στη Δύση, μέσω της κυκλοφορίας του στο οικοσύστημα της Microsoft (Xbox One και Xbox Series X/S) φέτος με ένα ολοκαίνουργιο campaign mode, το όποιο έχει αναπτυχθεί από την Remedy. Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το παιχνίδι ανακοίνωσε ότι θα έχουμε καθυστέρηση στην κυκλοφορία του έως το 2021.

“Μετά από πολλές συζητήσεις και λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Smilegate -ομάδα ανάπτυξης του- λόγω του COVID-19, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του CrossfireX έως το 2021”, ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης στον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter.

“Η μετάθεση της κυκλοφορίας, θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε την εμπειρία του CrossfireX στις κονσόλες που η ομάδα μας ξεκίνησε να δημιουργεί. Θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε στο μέλλον”.

Το CrossfireX θα κυκλοφορήσει πλέον για τα Xbox Series X/S και Xbox One μέσα στο 2021.

An important announcement regarding #CrossfireX's development: pic.twitter.com/8L1qzgcHvw

CrossfireX (@PlayCrossfireX) November 19, 2020

The post Αναβολή στην διάθεση του CrossfireX στα Xbox One και Xbox Series X/S appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα